Wie ben ik?

Mijn naam is  Hans Schippers, geboren op 28 april 1973, echtgenoot, vader van een dochter. Woonachtig in  het Betuwse plaatsje Lienden. In het dagelijkse leven ben ik technisch muziekplanner bij de Reformatorische Omroep. Daarnaast ben ik als organist verbonden aan de Hervormde gemeente Hoevelaken, Oude Kerk Zeist en Oude Kerk Veenendaal. 

Mijn liefde voor orgels en muziek begon op zeer jonge leeftijd. Het begon op vaders knie, het was in ons gezin een traditie dat je orgel kon spelen. Ik heb helaas maar weinig orgelles gehad . Naast les van diverse plaatselijke organisten heb ik uiteindelijk een periode les gehad van Geert Bierling te Rotterdam. Ik heb me door de jaren heen muzikaal zelf ontwikkeld. Begin 2016 kreeg ik de kans om mijn eerste orgel CD op te nemen.  Deze is opgenomen op het Bätz-orgel van de Evangelische Lutherse Kerk te Den Haag.

Creativiteit zit in mijn bloed en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld. Niet alleen muzikaal, maar ook met fotograferen.  

Neem een kijkje op de pagina's en geniet van de plaatjes waarop de mooie instrumenten staan die ons land rijk zijn.